Kontakt mig gerne

Jeg ser frem til at høre fra dig

Send en besked

  Anni Løkke – Cv. 

  Anni Løkke 
  Født 1962.

  1986 Uddannet Mensendieck lærer, Dansk Mensendieck Forbund, København
  1986 Uddannet Aerobic- og Fitnessinstruktør, Fitness Club, København
  1992 Personlig Træner, Dianne McCaughey, Florida
  1995 Uddannet Rosenberg-terapeut, Trine og Stanley Rosenberg Institut, Silkeborg
  1996 Uddannet Kranio-Sakral terapeut, Stanley Rosenberg Institut, Silkeborg
  2003 Uddannet ID-Psykoterapeut, ID Academy, Århus
  1988 Etablerer Institut for Personlig udvikling Funktionel kropstræning ved Anni Løkke
  2006 – Studerer Open Medicine, hos Jean Michel Maumin, Frankrig
  2019- studerer ”Design dit eget liv”, paradigmer/ optimering drømme ved Bob Proctor og Anders Hansen

  Senest opdateret i:

  International konference:
  “The Polyvagal Theory” i forhold til ADHD, depression, autisme.Dr. Stephen W. Porges, neurobiolog, leder og professor af Center for Developmental Psychology ved University of Illinois. Nervesystem/overlevelse: ”Flygt eller kæmp” Ulrik Vedel, ekspeditionsleder Sirius, Grønland.

  >Intensiv Seminar Meditativt retreat. Fordybelse i “Hvem er jeg?” Efter Ramana Maharishi form, at komme i dybere kontakt med kroppens og sjælens tilstand lige her og nu. Master: Dominique (Frankrig) – meditationslærer. Jean Michel Maumin (Frankrig) – osteopat, homøopat, psykoterapeut, min mentor i Open Medicine

  International conference: “Corporal leadership”, Tyler Norton, Lyon Frankrig

  Omkring Anni Løkke:

  Ret tidligt i mit liv blev jeg god til gymnastik, bl.a. fordi jeg er super hybermobil i mine led. Det bragte mig på vejen som elite gymnast i mange år med masser af fantastiske oplevelser i teamet, værtsfamilier, rejser i hele verden, en disciplin med at træne for at opnå et mål.

  Desværre led min ryg pga. helt vanvittig forkert kropsholdning, hvilket også betød, at mange oplevelser blev mistet, da jeg måtte ligge i sengen, fordi jeg havde ondt af ikke at være i balance. I 1983 begyndte jeg at gå til Mensendieck gymnastik og i løbet af 1 år forsvandt mine mange kraftige smerter i ryg og knæ, fordi jeg kom i kropsbalance. Siden har jeg selv taget uddannelsen som Mensendieck lærer og hjulpet mange mennesker til bedre livskvalitet.  

  Jeg har kunnet dyrket sport i stor stil med en fin ryg, som er i korrekt balance.  Med Mensendieck kendskab blev jeg optaget af hvor meget bevidsthed kan betyde for at ændre uhensigtsmæssige vaner.

  Jeg blev undervejs meget optaget af, at det hos nogle mennesker er det ikke nok, at være en god fysisk sportsudøver, kroppen kan alligevel gøre ondt, selvom kropsholdningen er fin, der spises sund og man sover godt.  Sindet har også brug for udvikling – også mit!

  Jeg læste psykologi på universitet, tog ID psykoterapi uddannelse og koblede mig på Integral livspraksis. Integral livspraksis underviser i det hele menneske. For at være et HELT menneske må man månedligt være omkring fysisk træning, zen træning, kropsholdning og sindets bemærkninger. Det handler om at optimere nyorientering, balance, ro og glæde.

  I dag er jeg supertaknemmelig over, at jeg har lært af de bedste kropsterapeuter, psykoterapeuter i verden, meditations mestre, jeg er på en vidunderlig rejse med ro, energi, udfordringer, glæde og lykke.

  Jeg tilbyder dig min fulde støtte, jeg vil dele ud af min egen erfaring, som jeg har brugt et langt liv på at vise dig vejen til at få det lige præcis, som du ønsker med din krop, sanser, dit sind og livskraft.

  Citat af Ulrik Vedel, ekspeditionsleder i Grønland ”Synkronisering mellem menneskets fem sanser, intuition og sjælen er lige vigtige værktøjer til at anskue sig selv og verden med”.

  Få mit nyhedsbrev – så vil du få nye om kurser og foredrag, og en masse andre nyheder